Het onderdrukken van emoties kan zorgen voor spanningsopbouw die steeds dieper in het lijf vast komt te zitten. We zijn niet alleen onze gedachten. We zijn niet alleen ons gevoel. We zijn niet alleen ons lijf. Door verbinding te maken tussen hoofd en hart ontstaat er een emotioneel evenwicht.

Heb jij last van mentale of lichamelijke klachten en wil je deze aanpakken? Ik ben gespecialiseerd in het toepassen van Reiki, een eeuwenoude techniek die je helpt om blokkades in je lichaam op te heffen en spanningen los te laten. Zo ontstaat er opnieuw evenwicht.

De term Reiki komt uit de Japanse woorden ‘Rei’ en “Ki’. “Rei’ betekend Universele en “Ki’ staat voor levensenergie. Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft.

Tijdens de Reiki behandeling lig je op een massagetafel, het is niet nodig om kleding uit te trekken. Ik maak gebruik van handoplegging om de energie door je lichaam te laten stromen. De behandeling geeft je rust en ontspanning en ondersteunt het natuurlijk genezingsproces. Tijdens de behandeling wordt er niet met je gepraat, wel staat er ontspannende muziek voor je op.

Een Reiki behandeling kan helpen bij veel verschillende klachten, zoals hoofdpijn, rugpijn en spierklachten. Maar ook als je last hebt van een burn-out, piekeren, angst, examen stress of slaapproblemen.